Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از انتشار نامه تکذیبیه بدون امضا منتسب به روابط عمومی اتاق بازرگانی بندرعباس در برخی رسانه های استان و فضای مجازی، جلسه ای فوق العاده با حضور چهار عضو از پنج عضوهیات رئیسه در این اتاق برگزار و اطلاعیه ای از سوی آنان منتشرشده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، در متن نسخه ای از این اطلاعیه که در اختیار شبستان قرار گرفت، آمده است: نظر به جوابیه مخدوش و کذب منتسب به روابط عمومی و امور بین الملل اتاق بازرگانی بندرعباس در خصوص مشکلات پیش آمده و روند رسیدگی به تخلفات انجام شده و همچنین اشاره اشتباه به بندهای قانونی ذکر شده در جهت انحراف افکار عمومی، اعضا محترم اتاق و انتشار در برخی خبرگزاری ها؛ هیات رییسه اتاق بازرگانی بندرعباس در جلسه فوق العاده مورخ 28آذرماه 1397 موارد فوق را مورد بررسی قرار داده و مشخص گردید که اعلامیه مذکور دارای امضا و اصالت نبوده و هیچ کدام از واحدهای روابط عمومی و امور بین الملل و دبیرخانه اتاق مسوولیت انجام آن را نپذیرفته و اذعان کردند نقشی در تهیه و انتشار آن نداشته و فقط شماره نامه توسط رییس اتاق از واحد دبیرخانه اخذ گردیده و تاکنون نامه جهت ثبت و درج در بایگانی عودت نگردیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: لذا هیئت رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندرعباس به شرح ذیل اعلام می دارد: طبق قانون و آیین نامه تشکیل هیات نمایندگان اتاق های بازرگانی، هیات نمایندگان اتاقها رکن اساسی و تصمیم گیر محسوب گردیده به نحوی که هیئت رییسه و ریاست اتاق باید پاسخگو و مجری مصوبات هیئت نمایندگان باشند و در صورتی که تخلفاتی ازجانب هر یک از اعضا هیات رییسه انجام پذیرد، طبق بند6 ماده 7آیین نامه مذکور، تخلف توسط هیات نمایندگان بررسی و با اکثریت آرا جهت اعمال نظر نهایی به اتاق ایران ارسال می گردد.

 

لذا تخلفات صورت پذیرفته توسط ریاست اتاق بازرگانی بندرعباس برابر ماده قانونی فوق الاشاره در جلسه هیئت نمایندگان اتاق بندرعباس بررسی و با اکثریت آرا به اتاق ایران ارسال گردیده که با دستور ریاست محترم اتاق ایران به کمیته انضباطی ارجاع و در موعد مقرر نظر مشورتی کمیته انضباطی اخذ و نهایتا توسط هییت رییسه اتاق ایران تصمیم گیری خواهد شد.

 

در بند دیگری از این اطلاعیه آمده است: اکثریت هییت رییسه و هییت نمایندگان اتاق بازرگانی این آمادگی را دارند در جهت تنویر افکار عمومی و اصحاب رسانه نسبت به برگزاری کنفرانس خبری در صورت حضور و  پذیرش آقای  محمدامین صباغی زاده اقدام و به صورت شفاف پاسخگوی تمامی سوالات پیرامون روند اجرایی و تخلفات صورت پذیرفته باشند.

 

گفتنی است: ماه گذشته خبری مبنی بر برکناری رییس اتاق بازرگانی منتشر  و پس از آن تکذیبیه ای طی نامه ای بدون امضا در برخی رسانه ها منتشر شد.

 

اتاق بازرگانی بندرعباس به عنوان مهمترین و بزرگترین تشکل بخش خصوصی مدتی است دچار چالش مدیریتی و مشکلات جدی شده که روند خدمات رسانی و فعالیتهایش را لاکپشتی و اعتبار آن را مخدوش کرده است.

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: حماسه 9 دی مجلس شیراز گرامیداشت حماسه 9 دی مراجع و علماء اردبیل 9 دی خراسان جنوبي فتنه 88 خبرگزاری شبستان اتاق بازرگانی بندرعباس هیات رئیسه تخلفات اطلاعیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۶۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه در سراسر کشور برگزار خواهد شد تا تکلیف ۴۵ منتخب دیگر مجلس دوازدهم مشخص شود. این درحالی است که تکلیف ۲۴۵ نفر از منتخبین مجلس دوازدهم در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ مشخص شده و قرار است این افراد به مدت ۴ سال بر صندلی سبز بهارستان تکیه بزنند.

اما سوالی که اکنون قبل از انتخاب هیئت رئیسه و رئیس جدید مجلس مطرح است این است که چه کسی مجلس دوازدهم را اداره خواهد کرد.

طبق ماده ۱۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، مسن‌ترین فرد از نمایندگان حاضر به‌عنوان رئیس سنی و فرد بعدی به ‌عنوان نایب‌رئیس و دو نفر از جوان‌ترین نمایندگان حاضر به سمت دبیر، معین می‌شوند و در جایگاه هیئت‌ رئیسه قرار می‌گیرند. در صورت تساوی سن، هیئت‌رئیسه سنی با قید قرعه از بین مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگان حاضر تعیین خواهد شد.

وظیفه هیئت رئیسه سنی اداره جلسه افتتاحیه، انجام مراسم تحلیف ، اقتراع شعب و اجرای انتخابات هیأت ر ئیسه موقت است که بعد از تعیین ترکیب هیئت رئیسه موقت، کار هیأت رئیسه سنی به پایان می‌رسد.

مسن‌ترین نمایندگانی که در مجلس دوازدهم حضور دارند علی‌عسکر ظاهری متولد ۱۳۳۰ از حوزه انتخابیه مسجد سلیمان و حسینعلی شهریاری متولد ۱۳۳۰ از حوزه انتخابیه زاهدان هستند.

از آنجا که هر دو نماینده همسن هستند طبق ماده ۱۰ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس باید بین آن‌ها برای ریاست بر هیئت‌رئیسه سنی قرعه‌کشی شود.

جوان‌ترین نمایندگان مجلس دوازدهم هم روح‌الله نجابت متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه شیراز و زرقان، عباس قدرتی زوارم متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه شیروان و عبدالحسین همتی سراپرده متولد ۱۳۶۸ از حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان هستند که قرعه‌کشی مشخص می‌کند که چه کسانی می‌توانند در هیئت‌رئیسه سنی حضور داشته باشند.

اسامی مسن‌ترین و جوان‌ترین نمایندگانی که در دور اول انتخابات موفق به حضور در مجلس شورای اسلامی شده‌اند به شرح ذیل است:

مسن‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

علی‌عسکر ظاهری

۱۳۳۰

مسجدسلیمان

حسینعلی شهریاری

۱۳۳۰

زاهدان

وحید احمدی

۱۳۳۱

کنگاور و صحنه و هرسین

سید محمد موحد

۱۳۳۱

کهگیلویه و بهمئی و چرام

محمدرضا محسنی ثانی

۱۳۳۱

سبزوار و جغتای و جوین

سید مسعود خاتمی

۱۳۳۲

گلپایگان و خوانسار

فداحسین مالکی

۱۳۳۳

زاهدان

کامران غضنفری

۱۳۳۵

تهران

مصطفی مطورزاده

۱۳۳۵

خرمشهر

عبدالغفور امان زاده

۱۳۳۵

گرگان و آق‌قلا

محمدمهدی مفتح

۱۳۳۵

تویسرکان

جبار کوچکی‌نژاد

۱۳۳۶

رشت و خمام

علی امامی‌راد

۱۳۳۶

کوهدشت و رومشکان

حسن قشقاوی

۱۳۳۶

رباط کریم و بهارستان

محمدصالح جوکار

۱۳۳۶

یزد و اشکذر

سید موسی موسوی

۱۳۳۷

لامرد و مهر

علی‌اکبر علیزاده برمی

۱۳۳۸

دامغان

حمیدرضا حاجی‌بابایی

۱۳۳۸

همدان و فامنین

بیت‌الله عبداللهی

۱۳۳۸

اهر و هریس

جعفر پورکبگانی

۱۳۳۹

بوشهر، گناوه و دیلم

جوان‌ترین نمایندگان راه یافته به مجلس دوازدهم

نام و نام خانوادگی

متولد

حوزه انتخابیه

روح‌الله نجابت

۱۳۶۸

شیراز و زرقان

عباس قدرتی زوارم

۱۳۶۸

شیروان

عبدالحسین همتی سراپرده

۱۳۶۸

زرند و کوهبنان

امیرحسینی ثابتی

۱۳۶۷

تهران

محسن فتحی

۱۳۶۶

سنندج، دیواندره، کامیاران

یاسر اسلام‌دوست

۱۳۶۵

طوالش و رضوانشهر و ماسال

زهرا خدادادی

۱۳۶۵

ملکان و لیلان

کمال حسین‌پور

۱۳۶۴

پیرانشهر

علی خضریان

۱۳۶۳

تهران

محمد سرگزی

۱۳۶۳

زابل

مهدی فلاح

۱۳۶۳

رشت و خمام

فاطمه جراره

۱۳۶۳

بندرعباس و قشم

مجتبی یوسفی

۱۳۶۲

اهواز

محمد خوش سیما

۱۳۶۲

گرمی و انگوت

زهرا سعیدی مبارکه

۱۳۶۲

مبارکه

ابراهیم رضایی

۱۳۶۱

دشتستان

مصطفی پوردهقان

۱۳۶۱

اردکان

بهشید برخوردار

۱۳۶۰

زرتشتیان

ولی داداشی

۱۳۶۰

آستارا

البته شایان ذکر است که بعد از برگزاری دور دوم انتخابات در ۲۱ اردیبهشت ماه و مشخص شدن تکلیف ۴۵ نماینده دیگر این دوره از مجلس، امکان تغییرات در لیست فوق وجود دارد.

کد خبر 849616 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر ویژه نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • وزیر دادگستری: لایحه جامع وکالت در دست تدوین است/ اجباری‌شدن وکیل در دعاوی
  • عضو هیات رئیسه : بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟