Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده قوه قضاییه در سازمان اموال تملیکی در جریان بازدید از انبار‌های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در بندر شهید رجایی بندرعباس، تاکید کرد که کانتینر‌های متروکه مربوط به سال ۱۴۰۰ نیز باید به سرعت تعیین تکلیف شود.

خبرگزاری میزان _ در راستای پیگیری و نظارت بر اجرای مصوبات سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان، قاسم رسولی فاضل نماینده قوه قضاییه در سازمان اموال تملیکی به همراه عباس پوریانی حاکم شرع در این سازمان از انبار‌های سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در بندر شهید رجایی بندرعباس بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی فاضل نماینده قوه قضاییه در سازمان اموال تملیکی در حاشیه این بازدید در نشست تخصصی با رئیس کل دادگستری هرمزگان، ناظر گمرکات استان و نمایندگان دیگر سازمان‌های مربوطه در خصوص کالا‌های رسوبی در مقایسه با سال گذشته، گفت: امسال شرایط انجام تشریفات کالا‌های متروکه و آمار‌های اعلامی بسیار مطلوب و نسبت به سنوات قبل قابل مقایسه نیست.

وی همچنین بیان کرد: در حال حاضر با توجه به بررسی‌های به عمل آمده و ارائه شده شاهد به روز شدن کالا‌های متروکه هستیم. همچنین با پیگیری و رفع موانع موجود، میتوان رسوب کالا‌ها در انبار‌ها را به سرعت تعیین تکلیف کرد.

فاضل تأکید کرد: کانتینر‌های متروکه مربوط به سال ۱۴۰۰ نیز باید به سرعت تعیین تکلیف شود. با توجه به اینکه بخشی از این کانتینر‌ها مربوط به افراد حقیقی و حقوقی است، این اشخاص می‌توانند با انجام تشریفات گمرکی کالا‌های خود را از گمرک ترخیص کنند.

وی در ادامه افزود: به تبع پس از ترخیص کالاها، مجدداً کالا‌های جدید وارد گمرک می‌شوند و هیچ انتظاری نداریم که کالا‌های متروکه به صفر برسد، اما انتظار داریم زمان تشریفات کوتاه شود و امیدواریم درخصوص مدت زمان متروکه شدن کالا، بازنگری صورت گیرد.

فاضل در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص تعاملات بین دستگاه‌ها بیان کرد: تعاملات و همکاری‌های دستگاه‌ها با یکدیگر باعث می‌شود تا از رسوب کالا جلوگیری شود و شرایط صادرات، ترانزیت و واردات کشور بهتر شود. حضور ما نیز دراستان به جهت پیگیری دستورات و سوالات رئیس قوه قضاییه در این خصوص است که سعی می‌شود به نحو احسن موارد پیگیری و رسیدگی شود.

پوریانی حاکم شرع در سازمان اموال تملیکی نیز در این نشست عنوان کرد: از سال گذشته تا به امروز فعالیت‌ها و اقدامات شایسته‌ای در استان هرمزگان صورت گرفته که این کار یک اقدام جهادی و انقلابی است به طوری که پس از زمان حضور رئیس قوه قضاییه، بخش باقیمانده از کالا‌های رسوبی به سرعت تعیین تکلیف شده است و این اقدامات به خوبی نشان از همکاری سازمان‌های مربوطه دارد.

وی ادامه داد: با تدوام هماهنگی دستگاه‌ها و ورود دستگاه قضا به این موضوع نیز می‌توان فرصت خوبی را برای مدیران گمرک، بنادر و اموال تملیکی ایجاد کرد تا بتوانند به نحو احسن از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.

پوریانی خاطرنشان کرد: تمام موارد مطرح شده، موانع و مشکلات موجود مربوط به رسوب کالا به اطلاع رئیس قوه قضاییه خواهد رسید تا در صورت صلاحدید وی پس از بررسی و پیگیری‌ها در جلسه سران قوا مطرح و تصمیمات مقتضی اتخاذ و مشکلات مرتفع شود.

همچنین اکبرپور، ناظر گمرکات استان هرمزگان در این جلسه بیان کرد: با تعاملات و مساعدت دستگاه قضایی استان هرمزگان و همکاری گمرک، اداره کل بنادر و دریانوردی و سازمان اموال تملیکی استان، کلیه کالا‌های رسوبی تا پایان سال ۹۹، تعیین تکلیف شده است و گمرک تمام توان خود را در جهت انجام تشریفات مربوط به اقلام متروکه به کار خواهد گرفت.

در پایان این نشست، نمایندگان ویژه قوه قضاییه با فعالان اقتصادی گفتگو و با مشکلات آنان آشنا شدند و همچنین با حضور در مرکز کنترل دریایی از نزدیک در جریان روند ورود کشتی‌ها به لنگر گاه و مدت زمان تخلیه و بارگیری کالا‌ها قرار گرفتند و در نهایت از انبار‌های و سایر قسمت‌های بندر و گمرک شهید رجایی بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: بازدید نمایندگان ویژه دستگاه قضایی از انبار‌های اموال تملیکی در بندرشهید باهنر بندرعباس

انتهای پیام/

برچسب ها: قوه قضائیه اموال تملیکی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قوه قضائیه اموال تملیکی سازمان اموال تملیکی سرعت تعیین تکلیف رئیس قوه قضاییه اموال تملیکی کالا های رسوبی استان هرمزگان قوه قضاییه کانتینر ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۳۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم

مجتبی قهرمانی رییس کل دادگستری استان هرمزگان در نشست خبری امروز درباره سفر رییس قوه قضاییه به استان هرمزگان گفت: در دوران تحول قوه قضاییه برای دومین بار میزبان رییس قوه قضاییه در اردیبهشت ماه بودیم. سفر رییس قوه قضاییه بدون تشریفات غیر ضرور بود ولی با برنامه و هدفمند و موثر بود و این سفر جزو کارامدترین سفر‌ها است و حتی قبل از سفر کلی کار انجام شد و گره از مشکلات مردم باز شد. 

وی افزود: سفر رییس قوه قضاییه نوآوری‌هایی داشت و یکی بحث همایش خانواده بود. در این همایش از بیش ۱۰۰ معلم تقدیر شد. همچنین در این سفر، نمایشگاهی با ۲۶ غرفه در دادگستری کل استان برپا شده است. یکی از ویژگی‌های رییس قوه قضاییه این بود که ایشان به همراه معاونینش با ۱۵ قشر از جمله با خانواده شهدا و نیرو‌های مسلح و نخبگان و دانشجویان و کارگران و کمپ‌های اعتیاد ملاقات حضوری داشتند.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: از چند روز قبل سفر رییس قوه قضاییه در ۴۰ نقطه خدمات الکترونیک قضایی در مناطق محروم ارائه شد.

قهرمانی تاکید کرد: از دستاورد‌های سفر رییس دستگاه قضا، فرهنگ نظارت پذیری و مسئولیت پذیری و گره گشایی از امور و نگاه واقع بینانه و تخصصی و نوین و فرهنگ‌مردمی بودن و حضور در بین مردم است.

وی افزود: از دیگر دستاورد‌های سفر رییس قوه قضاییه در موضوعات رفاهی مانند افتتاح دندانپزشکی بود. 

رییس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: همچنین مشکل بیش از هزار دستگاه ماشین الات راهسازی به ارزش ۱۵ الی ۲۰ هزار میلیاردتومان حل شد و برای رفع مشکل محموله روغن ۴۴ تنی دستوراتی صادر شده است.

وی افزود: همچنین یکی از شرکت‌های بزرگ یک دستگاه آمبولانس و آتش نشانی را اختصاص داد. همچنین آزادی زندانیان و پرونده‌های قصاص را داشتیم. ۱۵۰ زندانی ایرانی و ۴۰ نفر زندانی خارجی اعم از پاستانی و افغانستانی آزاد شدند. برای جهیزیه خانواده زندانیان نیازمند اختصاص داده شد. افتتاح سالن مانیتورینگ را داشتیم، زیرا قاچاق سوخت یکی از چالش‌های ماست. همچنین در یکی دوسال اخیر سالن مجهزی برای پزشکی قانونی ساخته شده ولی ازمایشگاه برای تشخیص نمونه‌ها نداشتیم و نمونه‌ها به استان‌های دیگر مثل کرمان و فارس ارسال می‌شدند و با همکاری دولت ۲۰ میلیارد تومان اختصاص داده شد تا از ارسال نمونه‌ها جلوگیری شود.

رییس کل دادگستری استان هرمزگان تاکید کرد: بحث اسناد موسوم به رفسنجان در قشم را داشتیم که بررسی شد. فردی حدود ۷ هزار و ۱۴۲ سند در سال ۵۱ از رفسنجان کرمان به قشم می‌آورد و برای مردم سند صادر می‌کند ولی این اسناد حدودش مشخص نیست. این اسناد رفسنجان سال‌ها است چالش جدی جزیره قشم است و بین مردم اختلاف است و دیگر اینکه مالکیت در قشم بود که با این اسناد دچار تزلزل است و هر کسی که دارای سند تک برگ بود در معرض این بود که کس دیگری بیاید و ادعای مالکیت کند. حدود ۸ ماه قبل جلسه‌ای در خدمت رییس قوه قضاییه داشتیم و بحث اسناد رفسنجان مطرح شد و دستور دادند که گره باید باز شود و باید مسیر قانونی برای آن دیده شود. در نهایت با طرح‌های مختلف آن را بررسی کردیم و روش فعلی را عملیاتی کردیم و منطقه آزاد هزینه‌ها را متقبل شد و شرکت‌های خصوصی قرار داد بستند و هیچ هزینه‌ای برای مردم ندارد و رایگان است و هزینه‌ها را دولت قبول کرد و بعد از ۵۱ سال این مشکل حل شد و تمام اسناد در آینده به صورت تک برگ صادر می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • تاکید عتباتی به سرعت بخشیدن به روند تعیین تکلیف خودرو‌های توقیفی 
  • بیش از ۱۰ هزار خودرو در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی توقیف هستند
  • ورود دادستانی برای تعیین تکلیف ۳۳۰۰ خودرو خارجی معطل در گمرک شهید باهنر
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم